Port Adriano és el primer port de Mallorca que aconsegueix el certificat 'Safe tourism' de coronavirus

Es tracta d'una marca de garantia i certificació de la correcta implementació de les mesures de seguretat per evitar contagis de covid-19

Port Adriano és el primer port de Mallorca que ha aconseguit el certificat Safe tourism, un segell impulsat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, segons ha informat l'equip del port en un comunicat. Es tracta d'una marca de garantia i certificació de la correcta implementació de les mesures de seguretat per evitar contagis de coronavirus.

Per rebre el certificat, Port Adriano ha hagut d'adaptar les directrius de la normativa estatal per reduir els contagis que és específica per a les instal·lacions nàutiques i esportives. L'empresa internacional Société Générale de Surveillance (SGS) de verificació, anàlisi i certificació ha fet l'auditoria que comprova el compliment de les mesures previstes per la norma.

El segell Safe tourism transmet el concepte d'un turisme segur i demostra que Port Adriano és una entitat compromesa que s'adapta a la nova situació, com han informat en el comunicat. Per complir les noves directrius s'han establert controls d'accés i limitació d'aforament en els espais "crítics". També s'ha donat una formació especifica als treballadors, que disposen de mesures de protecció individuals. Les zones comunes es netegen amb més freqüència i s'han posat cartells informatius per tot el port.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF