Dos policies locals de Sóller donen positiu en covid-19

En total hi ha 10 agents aïllats

Dos policies locals de Sóller ha donat positiu en coronavirus, ha informat IB3 Televisió aquest dissabte migdia. L'Ajuntament va detectar el primer positiu ahir, i el segon ha estat aquest avui mateix. En tot cas, el Consistori destaca que el primer agent tenia símptomes de coronavirus lleus i que el segon és  asimptomàtic .

En total, formen part del cos de la Policia Local de Sóller 30 agents, però ara mateix 10 estan confinats. I és que l'Ajuntament de Sóller va activar els protocols de seguretat des del primer moment i es va posar en quarantena les persones que havien tingut contacte amb els dos agents.

Cal destacar que aquesta setmana les Balears assoliren les dues xifres més altes de contagis de la pandèmia: dimarts n'hi va haver 128 i divendres, 117. Segons indica la Conselleria de Salut, actualment un 70% dels positius en covid-19 són asimptomàtics o tenen símptomes lleus. I molts s'han detectat a través de la xarxa d'infermeres rastrejadores.

No obstant això, cal destacar que aquest increment de detecció de casos, que ha triplicat en 14 dies la incidència de contagi de covid-19 a les Balears, es deu a l'augment de proves PCR. Durant aquest mes d’agost se’n fan 1.521 de diàries, mentre que el juny i el juliol se’n feien un poc més de 1.000 al dia (1.019 al juny i 1.051 al juliol).

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF