Els policies de Palma hauran de dur una càmera personal el 2019

L'Ajuntament de la capital balear ha fet públics els seus pressupostos aquest dijous

L'Ajuntament de Palma dotarà amb càmeres personals els agents de la Policia Local de Palma l'any que ve. Així ho ha anunciat la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, en la seva compareixença per donar a conèixer els pressupostos del seu departament per a 2019, que ascendiran a 78,7 milions d'euros.

Pastor ha destacat que comptarà amb 3,3 milions d'euros més que enguany, un 4,4% d'increment, una pujada que es destinarà, entre d'altres millores, a l'estabilització de les plantilles d'interins i a la cobertura de baixes.

Aquest dijous també ha presentat els seus comptes la regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, que disposarà de 39,3 milions d'euros, un 0,9% més que en l'exercici en curs.

Truyol ha destacat que el projecte pressupostari preveu baixar 2,5 milions la partida per a incineració perquè compta que continuï la tendència actual en què augmenta la separació i el reciclatge de residus.

El departament municipal d'Economia, Hisenda i Innovació, que comptarà amb 73,6 milions d'euros, el 17,6% del total del pressupost, sofreix una retallada de l'1,3%. Pel que fa a l'aportació del consistori a l'Empresa Municipal de Transports (EMT) ascendirà a 23,2 milions i la de l'ORA serà de 7 milions. La regidoria de Mobilitat tindrà un pressupost de 37,5 milions d'euros, un 2,6% més que el d'enguany, un augment que s'explica en bona mesura per l'augment previst per al nou contracte de senyalització, que apuja un 61% fins als 1,3 milions d'euros.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF