La policia creu que la parella que va caure a la mar a Cala Esmeralda són dos germans hongaresos

No s'ha presentat cap denúncia per desaparició per part dels seus familiars

Agents dels cossos d'emergències i policials han reprès aquest dissabte la recerca de les dues persones que varen caure a la mar per una onada dimecres a la platja de Cala Esmeralda, segons el testimoni d'una dona. Els investigadors creuen probable que els desapareguts siguin dos germans hongaresos, una dona i un home joves que s'allotjaven en un hotel proper.

Com ha explicat l'agència Efe, fonts de la Guàrdia Civil han indicat que no s'ha presentat cap denúncia per desaparició per part dels familiars dels joves. Efectius del cos policial i especialistes del Grup d'Activitats Subaquàtiques amb una embarcació, a més de la Direcció General d'Emergències, policies locals de Santanyí i voluntaris de Protecció Civil estan desplegats per la zona.

L'avís de la desaparició dels joves es va donar aquest dimecres a les 19 h, quan una dona va alertar  l'112 en veure que dues persones queien a la mar després que una onada se les endugués. Els fets varen tenir lloc a la zona de Cala Esmeralda, a prop de Cala d'Or.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF