Societat 07/06/2022

La Policia Nacional troba cocaïna a una botiga de llaminadures de Ciutadella

Han tancat l'establiment i s'ha informat Fiscalia de Menors

Iván Martín
1 min
Un agent registrant l'establiment.

CIUTADELLALa Policia Nacional de Ciutadella ha trobat cocaïna i alcohol en un comerç de venda de llaminadures de Ciutadella. La investigació es va obrir a principi d'any, centrant-se en un establiment que venia al públic llaminadures, productes alimentaris i refrescos. Després de diverses denúncies ciutadanes davant la policia, la Unitat d'atenció a la Família i la Dona (UFAM) va constatar com al local entraven persones per comprar begudes alcohòliques, així com en algunes ocasions, cocaïna.

Una dona regentava la botiga, que mantenia l'aparença d'un local que tenia tots els permisos en regla. Els investigadors van descobrir en alguna ocasió els fills menors de la propietària a l'interior del comerç, quan els clients accedien a adquirir presumptament substàncies estupefaents i alcohol. Per constatar els indicis es va fer una inspecció el passat divendres, en la qual també van participar agents de la Policia Local de Ciutadella i Sanitat, i es localitzaren sis envoltoris de plàstic amb cocaïna, amb un pes de 2 grams, ocults davall el ratolí de l'ordinador i d'una figura en forma de mussol en un prestatge.

La Policia Local sancionà la propietària per no disposar de la llicència adequada per vendre begudes alcohòliques, mentre que Sanitat ha tancat el local. A més, la policia ha donat compte a Fiscalia de Menors per adoptar les mesures oportunes.

stats