Societat 05/05/2020

Un policia nacional redueix un jove amb problemes psiquiàtrics amb un tret a la cama

Havia intentat agredir prèviament un policia local amb un ganivet

Ivan Martin
1 min
La intervenció policial ha acabat amb un agent ferit lleu i l'agressor amb un tret.

CiutadellaUn jove amb problemes psiquiàtrics ha acabat aquest dimarts amb un tret a la cama després d'intentar agredir un agent de la Policia Local de Ciutadella amb un ganivet, segons han confirmat fonts policials.

Els fets han succeït a les 13.20 h en un xalet situat a la urbanització de Son Oleu. La mateixa família del jove de 30 anys ha alertat les autoritats del comportament "agressiu i descontrolat". Immediatament, han arribat diverses dotacions de la Policia Local, la Policia Nacional i dues ambulàncies. El jove vivia amb els seus pares i una persona gran.

En intentar reduir el jove, aquest s'ha posat nerviós i ha intentat agredir l'agent de la Policia Local amb un ganivet, fet que ha provocat la reacció d'un policia nacional, que li ha disparat a la cama. Segons fonts consultades, l'impacte de bala no és greu i no es tem per la seva vida. Tot i que en un principi s'ha dit que havia estat ingressat a l'hospital Mateu Orfila de Maó, el servei de comunicació de l'IB-Salut a Menorca ho ha negat. Per la seva banda, el policia local ferit lleu ha estat traslladat al Canal Salat.

stats