Societat 15/11/2020

La Policia Nacional deté dos joves per tràfic de drogues al Rafal Nou de Palma

Els veïns varen observar que molt de jovent anava a un pis d'aquesta barriada i varen constatar un augment "perceptible" de drogues

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaDijous passat, agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, varen arrestar dos joves de 18 i 20 anys com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues en els barris del Rafal Nou i el Viver. Així ho ha recollit aquest diumenge l'agència de notícies Efe.

La Policia ha informat que els mateixos veïns varen observar que una gran quantitat de joves anaven a un pis del Rafal Nou, on entraven i en sortien constantment, i un augment "perceptible" de drogues en aquests dos barris. La Policia Nacional i la Policia Local de Palma també varen percebre aquest increment, motiu pel qual varen començar vigilar i seguir els joves. Finalment, s'hi va constatar un alt consum de marihuana, especialment entre menors d'edat.

Els agents varen accelerar l'actuació policial i varen detenir els dos joves a l'esmentat habitatge, on tenien estupefaents preparats per a la venda i aparells per pesar i dosificar la droga.

stats