Societat 20/05/2022

La Policia Nacional de Manacor ja té una sala amable per a víctimes de violència masclista

La comissaria ha inaugurat les instal·lacions gràcies al suport de la fundació Hadas Kids

ARA Balears
1 min
La sala amable de la comissaria de Manacor.

PalmaLa comissaria de la Policia Nacional de Manacor ja té des d'ahir dimarts una sala amable destinada a les víctimes de violència masclista i menors d'edat que acudeixen a denunciar. La intenció és que "no estiguin mesclades amb possibles delinqüents", segons el cap superior de Policia Nacional, Gonzalo Espino.

A hores d'ara, aquesta comissaria té 120 dones víctimes de violència masclista protegides, d'acord amb les dades que va donar Espino. Així, el fet de tenir una sala amable confirma que "tothom hi està implicat: tant les autoritats locals de policia com la societat", va explicar.

Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, va destacar que, "quan hi ha una denúncia per violència masclista, qualsevol cosa que es faci sempre és poc". "Si tots els recursos de la Policia tenen una sensibilitat amb tot això, molt millor, perquè ja és prou greu el fet d'arribar a aquesta situació", va mantenir.

Finalment, el president de la fundació Hadas Kids, Miquel Àngel Villalonga, va recordar que la seva entitat es dedica "als nins en perill d'exclusió". Per això, davant la "notícia que s'havia de crear aquesta sala", van decidir ajudar.

stats