Societat 19/10/2020

La Policia Nacional preveu que l'home que va atropellar la seva exparella passi dimarts a disposició judicial

L'individu està acusat d'un delicte de lesions i maltractament dins l'àmbit familiar i un altre de temptativa d'homicidi

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional preveu que dimarts passi a disposició judicial l'home que va atropellar la seva exparella i una amiga seva aquest diumenge a Palma. Segons ha informat el cos policial, l'individu està acusat d'un delicte de lesions i maltractament dins l'àmbit familiar i un altre de temptativa d'homicidi.

A més, els agents nacionals han comunicat que una de les dones encara és a l'hospital i que l'altra ha rebut l'alta. Per ara, el cas continua en procés d'investigació i el cos espera poder avançar més informació a partir de demà.

Els fets varen ocórrer diumenge cap a les 12.30 h quan l'home, de 40 anys, va envestir amb el cotxe la seva exparella i una amiga quan passejaven pel carrer de Blanquerna de Palma. El conductor, que tenia una ordre d'allunyament, va ser detingut i traslladat a dependències policials.

El cotxe circulava pel carrer d'Antoni Marquès i, quan va arribar al punt en què aquest carrer i el de Blanquerna s'uneixen, va girar cap a l'esquerra i va entrar a la zona de vianants, on va atropellar les dues dones.

Diverses persones que varen presenciar l'atropellament varen auxiliar les víctimes i varen avisar els serveis d'emergència. Els agents de la Policia Local varen fer una prova d'alcoholèmia i d'altres drogues al conductor.

stats