Societat 05/11/2020

La Policia Nacional deté un home a Ciutadella cercat per Suïssa per tràfic de drogues

Se l'acusa d'introduir 2.250 grams de cocaïna en aquest país

Ivan Martin
1 min
El detingut espera la seva extradició a la presó de Menorca.

CiutadellaLa Policia Nacional ha anunciat aquest dijous la detenció d'un home a Ciutadella, de nacionalitat colombiana, que estava cercat per un presumpte delicte de tràfic de drogues que hauria comès a Suïssa, i sobre el qual hi havia una ordre internacional de detenció.

Segons fonts policials, el presumpte autor del delicte arribà a l'illa dia 21 d'octubre. No era la primera vegada perquè s'ha pogut comprovar que, com a mínim, també visità Menorca en dues ocasions més, sempre en solitari i durant dos o tres dies.

Després d'un procés investigador, la Policia Nacional va confirmar que constava sobre ell una ordre de detenció internacional decretada per la Fiscalia de Zuric per la introducció en aquest país, en companyia de tres individus més, d'un total de 1.500 grams de cocaïna líquida i prop de 750 grams de cocaïna pura, a través dels aeroports de París i Frankfurt en vols procedents de Colòmbia.

L'home ha passat a disposició judicial i ha ingressat a la presó de Menorca a l'espera que l'Audiència Nacional en decreti l'extradició.

stats