Societat 29/02/2020

La Policia Nacional cerca un home que ha apunyalat la seva germana a Manacor

Havien discutit perquè la víctima s'havia negat a fer neta la casa del germà

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha iniciat un dispositiu de recerca d'un home que aquest dissabte ha apunyalat la seva germana i s'ha fugat. Segons ha pogut saber l'ARA Balears, la discussió ha començat quan la víctima s'ha negat a fer neta la casa del seu germà. L'home, davant la negativa, ha pegat a la dona i ha anat a cercar un ganivet per amenaçar-la.

Tot i les amenaces, la germana de l'agressor ha continuat negant-se a fer net el domicili del seu germà i aquest, amb actitud violenta, l'ha tirada damunt el llit i ha intentat apunyalar-la a l'abdomen. La dona s'ha pogut defensar i s'ha protegit de l'atac utilitzant les mans, on ha rebut un tall molt profund. Després de l'agressió, l'home ha abandonat la casa i està desaparegut. La víctima ha estat traslladada a l'Hospital de Manacor, on ha rebut diversos punts de sutura a la mà i on, a hores d'ara, està ingressada en observació.

La Policia Nacional continua amb les tasques de recerca de l'home, que també ha intentat entrar amb actitud violenta a casa de la seva mare, però aquesta li ha negat l'accés.

stats