Societat 05/04/2021

La Policia Nacional aixeca 526 actes durant la Setmana Santa per incomplir la normativa covid

Els agents han iniciat 180 propostes de sanció, 142 de les quals s'han obert a Palma

ARA Balears
1 min
Agent de la Policia Nacional durant un control.

PalmaLa Policia Nacional ha aixecat un total de 526 actes per incompliments de la normativa covid a les Balears entre el Dijous Sant i el diumenge de Pasqua. Entre les 8 del matí de dia 1 d'abril i la mitjanit de dia 4, els agents han iniciat 180 actes de sanció per infringir les restriccions imposades a causa de la pandèmia. D'aquest total, 142 s'han obert a Palma, quatre a Eivissa, 11 a Ciutadella, 10 a Maó i 13 a Manacor, segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes.

A més, la patrulla conjunta de la Policia Nacional amb la Policia Local de Palma i els inspectors de Sanitat i Turisme ha obert 356 actes més en les tasques de vigilància i inspecció fetes entre aquest dijous i dissabte.

A aquestes sancions se sumen les iniciades per la Guàrdia Civil només el cap de setmana . Aquest dispositiu ha acabat amb prop de 259 persones denunciades. La majoria de les persones denunciades per la Guàrdia Civil a les Balears, 147, van ser identificades a una festa il·legal que se celebrava a Sant Josep de sa Talaia, a Eivissa, on han intervingut els agents aquesta matinada.

stats