Societat 22/06/2018

La Policia Local reforça la seguretat per la revetla de Sant Joan

El dispositiu de seguretat ciutadana estarà format per 166 agents de policia, 66 bombers i 10 voluntaris

Ara Balears
1 min
La Policia Local reforça la seguretat per la revetla de Sant Joan

PalmaLa Policia Local de Palma ha programat un operatiu especial per a la revetla de Sant Joan que comptarà amb 166 agents dedicats a vigilar els carrers de la ciutat durant tota la jornada de demà.

Els agents patrullaran durant tot el dia i recorreran els carrers del centre de Palma i la platja. A més, es prepararan per rebre les 12.000 persones que arribaran en creuers i continuaran amb la vigilància de les ordenances municipals.

Al començament de l'horabaixa augmentaran els efectius, amb els preparatius de la revetla i de totes les activitats previstes al Parc del Mar, les platges i els barris de la ciutat. Cap a mitjan capvespre començaran el servei especial per al correfoc.

Totes les platges de Palma comptaran amb presència policial. El reforç continuarà el vespre, a fi d'assegurar la tranquil·litat de la ciutat, que celebrarà la revetla de Sant Joan.

Al mateix temps, vint bombers s'ocuparan del correfoc i de les fogueres que es facin durant el vespre. Aquests bombers se sumaran els 44 del torn ordinari. Finalment, un grup de deu voluntaris de Protecció Civil també durà a terme un servei de prevenció i ajuda.

stats