Societat 12/06/2020

160 aspirants a Policia Local de Palma s'han examinat aquest divendres

Es tracta de la primera prova d'oposicions celebrada a les Balears després de la pandèmia

Ara Balears
1 min
Tots els aspirants que superin aquest examen hauran de passar la prova psicotècnica

Palma160 aspirants a accedir a una de les 101 places de la Policia Local de Palma s'han presentat aquest divendres a l'examen, que s'ha celebrat al Palau de Congressos. En un principi s'havia de fer abans de la declaració de l'estat d'alarma però es va haver d'ajornar. Per tant, aquesta ha estat la primera prova d'oposicions que es fa a l'Arxipèlag després de la crisi sanitària, segons indica l'Ajuntament de Palma en una nota.

El consistori destaca que tots els que superin aquest examen hauran de passar la prova psicotècnica, que espera fer "com més aviat millor". En concret, l'examen ha durat una hora, s'han respectat les mesures de seguretat i també s'han habilitat dos accessos al lloc de la prova, que s'ha fet en una de les sales d'actes del Palau de Congressos. Així mateix, abans de començar els aspirants i organitzadors han guardat un minut de silenci per les víctimes del coronavirus.

Per altra banda, l'ajuntament ha recalcat que el mes de maig va celebrar la presa de possessió de 92 policies locals com a funcionaris de 47 corresponen al departament de policia comunitària, 21 a la Unitat Nocturna, 4 a la sala del 092 i 6 a la Sala d'atestats, entre altres departaments. Entraran al seu nou lloc quan acabi el pla de contingència activat amb motiu de l'emergència sanitària.

stats