La Policia Local de Palma aclareix que no pot "acudir a felicitar l'aniversari als infants"

Una imatge de Twitter ha provocat que nombroses persones facin aquesta petició als agents a través de les xarxes socials

"No podem acudir a felicitar els aniversaris dels infants amb el cotxe patrulla i les sirenes", adverteix José Antonio Bravo, policia local de Palma i cap del Departament de Comunicació del cos. La Policia municipal s'ha vist obligada a fer un comunicat a la premsa davant la gran quantitat de peticions que han rebut en les darreres hores a través de Twitter de gent que demanava que acudissin als seus domicilis per celebrar l'aniversari dels més petits de la casa.

La Policia Local de Palma ha informat prèviament a través de Twitter que no poden "atendre aquests serveis", arran de la popularització d'una imatge promocional on es convida la població a fer arribar als agents peticions d'aquesta mena. "Si el teu aniversari és durant els dies de confinament... No et preocupis! La Policia Local anirà a casa teva per felicitar-te", es pot llegir a la publicació.

Tot i que la imatge no especifica que pertanyi a la Policia de Palma, el cos ha aclarit que no és seva i que en desconeix l'origen. Segons expliquen fonts internes, han estat tantes les peticions que han rebut en forma de missatge privat a Twitter que han hagut de contestar-les de manera pública en una piulada.

"En aquests moments, hi ha demandes prioritàries i seria un desviament de recursos que no podríem assumir", explica Bravo respecte d'aquest tema. Malgrat això, reconeix que la Policia Local és coneguda per "la bona sintonia amb els infants" i lamenta no poder assumir aquests serveis actualment.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF