Societat 11/10/2021

La Policia Local de Palma destaca la "tranquil·litat" de les botellades el primer cap de setmana amb l'oci nocturn obert

Els agents nacionals també varen intervenir per tancar un prostíbul

ARA Balears
1 min
Imatge d'un dels operatius d'aquest cap de setmana.

PalmaLa Policia Local de Palma ha destacat la "tranquil·litat" de les primeres nits després de la reobertura de l'oci nocturn, sobretot quant a botellades. La policia municipal ha destacat el compliment "del 100%" de les mesures sanitàries als macroconcerts de Son Moix.

Pel que fa a zones de Palma com l'avinguda d'Argentina, la Feixina, els polígons, la platja de Palma, Santa Catalina, el passeig Marítim i el Camp Redó, la policia municipal ha subratllat que han experimentat un descens d'activitat en aquest sentit respecte de setmanes anteriors. Així mateix, els agents han destacat que una actuació la varen fer amb Policia Nacional per tancar un prostibul, l'activitat dels quals està prohibida per normativa covid i l'activitat dels 'kunda' –taxis de la droga– a la Porta de Sant Antoni.

Per altra banda, i després d'una primera anàlisi de les dades, els agents han aixecat 32 actes per botellada i altres incompliments i s'han fet 12 etilometries. La Policia Local recorda que durant una nit del cap de setmana es poden arribar a fer entre 50 i 100 serveis de diferent tipus, com ara casos de violència masclista, accidents de trànsit o baralles.

stats