Societat 25/04/2020

La Policia Local intervé en dues festes privades que incomplien l'estat d'alarma a Palma

Mentre que en una -al Coll d'en Rabassa- hi trobaren set persones, a l'altra -a Son Gotleu- n'identificaren sis

Ara Balears
1 min
Imatges de l'operatiu policial a Son Gotleu

PalmaLa Policia Local de Palma va intervenir aquest divendres en dues festes en dos domicilis diferents de la ciutat, on varen identificar persones que no hi residien. Els fets varen ocórrer als barris del Coll d'en Rabassa i de Son Gotleu.

En primer lloc, els agents de la Patrulla Verda i del Grup d'Acció Preventiva varen acudir a una casa situada al Coll d'en Rabassa arran de l'avís d'uns veïns. Hi varen trobar set persones que celebraven una festa amb música a volum alt.

En identificar-les, varen descobrir que no residien allà, sinó que les hi havien convidades. Els assistents varen rebre una proposta de sanció per incomplir l'estat d'alarma i els agents varen demanar-los que tornassin a les seves cases.

Més tard, a les set del capvespre, uns altres veïns, en aquest cas del barri de Son Gotleu, varen alertar la Policia Municipal que a la terrassa d'un edifici hi havia reunides diverses persones fent una brega de galls. Tot i que els agents varen sorpendre els individus a la terrassa del domicili, no varen trobar cap rastre dels animals.

En qualsevol cas, els policies varen multar sis de les persones que eren allà, atès que no vivien al domicili. Els ciutadans varen al·legar que hi havien anat per veure's i prendre unes cerveses.

stats