Societat 18/07/2021

La Policia Local aixeca una setantena d'actes durant el cap de setmana a Palma

Els agents municipals han fet controls de trànsit a 185 vehicles en total entre les nits de divendres i dissabte

ARA Balears
1 min
Dispositiu antibotellada de la Policia Local de Palma i la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Local de Palma ha aixecat una setantena d'actes relacionades amb diversos conceptes, com ara la tinença de substàncies estupefaents, incompliment de llicències o incompliment de mesures covid i botellada. A més, els agents municipals han controlat 185 vehicles i han fet 11 etilometries penals i 10 d'administratives, a banda d'interposar una quinzena de denúncies per no tenir la ITV o assegurança. També s'han posat 24 denúncies per circulació i s'han immobilitzat quatre vehicles.

Juntament amb això, els policies de Palma han intervingut en set baralles, detingut dues persones per atemptar contra l'autoritat i una altra per tràfic de drogues. De la nit de dissabte destaquen que es va paralitzar l'activitat en dos bordells i un centre de massatges no terapèutics i que es varen precintar dues activitats més.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquest cap de setmana el dispositiu especial s'ha centrat en el control de botellades a la Platja de Palma, els polígons, el passeig Marítim i altres zones, com ara Santa Catalina i la Feixina. Entre divendres i dissabte, a més, es va fer una campanya d'informació pels locals per tal d'explicar-los les noves regulacions en matèria de venda d'alcohol i es va fer un control especial dels establimetns tipus minimercat del passeig Marítim per venda d'alcohol fora de l'horari establert.

stats