Societat 30/07/2020

La Policia Local posa 29 denúncies en una nit a la Platja de Palma

El cos municipal va desplegar un dispositiu en col·laboració amb la Policia Nacional

Ara Balears
1 min
Imatges de l'operatiu de la nit del 29 de juliol

PalmaLa Policia Local va aixecar la nit del 29 al 30 de juliol un total de 29 actes a la zona de la Platja de Palma, segons ha informat el cos municipal en una nota de premsa. Aquestes estaven relacionades amb diferents normatives, tant de l'ordenança municipal com les de prevenció de contagi de covid-19.

Concretament, es varen posar 13 denúncies per infraccions a la normativa de seguretat sanitària relacionada amb el coronavirus, 11 per vulnerar les condicions de venda de begudes alcohòliques, 3 per excés d'ocupació de la via pública i 2 per venda ambulant. El dispositiu es va posar en marxa amb la col·laboració de la Policia Nacional.

Aquesta darrera trentena d'actes se sumen a les que ja s'havien registrat d'ençà que es va iniciar la desescalada. Segons va informar el cap de Policia Local de Palma la setmana passada, José Luis Carque, els agents municipals han aixecat ja 445 actes per botellada i han identificat 730 persones per formar part d'aglomeracions. La majoria dels identificats han estat joves que feien botellades, especialment als polígons.

A més, i en col·laboració amb l'Autoritat Portuària, s'han denunciat 59 locals del passeig Marítim per renous, incompliment dels horaris i vulneració de la normativa sanitària, segons han detallat fonts de Cort. A banda d'això, més de 120 persones han estat denunciades per no dur mascareta.

stats