Homofòbia

La policia investiga una brutal pallissa homòfoba al centre de Madrid

Vuit encaputxats ataquen un jove i li tallen el llavi i el marquen amb la paraula 'maricón'

ARA
1 min
Manifestació en contra de les agressions homòfobes

BarcelonaLa policia investiga com a delicte d'odi una agressió homófoba al centre de Madrid en què vuit encaputxats van atacar brutalment un noi al centre de la capital espanyola, en plena llum del dia. Els fets van tenir lloc diumenge a les 17 hores al barri de Malasaña, quan els atacants van assaltar la víctima, de 20 anys, aprofitant que estava desprevinguda a la porta de casa seva, segons ha avançat Eldiario.es. Li van tallar el llavi i amb un objecte punxant li van gravar a la pell del gluti la paraula "maricón".

Els investigadors de la Policia Nacional treballen ara per identificar, a través de càmeres de seguretat de la zona o de testimonis, els vuit agressors, que anaven vestits amb dessuadores de color negre i portaven la cara tapada amb passamuntanyes. Seguint les instruccions de la secretaria d'Estat arran de l'assassinat del jove gallec Samuel Luiz, les diligències del cas fan referència a un presumpte atac amb motivacions homòfobes, una tipologia de violència que està en creixement en els últims anys.

El jove ha relatat que quan estava a punt d'entrar al portal de casa seva els vuit encaputxats van entrar al portal amb ell i que des del primer moment li van proferir insults homòfobs. Amb un ganivet li van fer talls al llavi mentre li deien "maricón", "fastigós" i "comemierda", sempre segons la declaració del jove que recull Eldiario.es. Els agressors el van tirar a terra i, un cop immobilitzat, li van abaixar els pantalons per gravar-li al gluti l'insult homòfob, mentre feien referència a l'"anticrist".

stats