La policia identifica 230 venedors ambulants a les platges de Balears

El Govern ha informat que Palma va ser el municipi en què es va dur a terme el major nombre d'actuacions

El control policial contra la venda ambulant il·legal dut a terme dijous passat va acabar amb 230 identificacions i denúncies administratives a venedors que actuaven en platges de les Illes.

El Govern ha concretat en un comunicat que es tracta de 22 massatgistes, 37 venedors de fruita, 45 venedors de begudes i 126 venedors d'objectes diversos com ara ulleres de sol, rellotges, bosses, polseres, gorres o esportives.

Els 95 agents destinats a aquest operatiu varen actuar en platges dels municipis mallorquins de Palma, Calvià, Llucmajor, Andratx, Sant Llorenç del Cardassar, Santanyí, Sóller, Santa Margalida, Pollença, Alcúdia, Muro i ses Salines.

A més, actuaren en els municipis menorquins de Maó, Ciutadella, Sant Lluís i el Migjorn Gran, i en els eivissencs de Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de la Talaia, Santa Eulària del Riu i Eivissa.

El Govern ha informat que Palma va ser el municipi en què es va dur a terme el major nombre d'actuacions, amb 39 identificacions i 18 denúncies administratives, a més de la detenció d'una persona acusada d'un delicte contra la propietat industrial.

EDICIÓ PAPER 30/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF