Violència Masclista
Societat 23/12/2022

La policia deté un jove que maltractà la seva exparella i va agredir l'actual parella de la víctima a Maó

Hi havia dues armes de foc i dues caixes de munició al domicili del detingut

ARA Balears
1 min
Detenen un jove per agredir la seva exparella i l'actual parella de la víctima

PalmaAgents de la Policia Nacional han procedit a la detenció d'un home, acusat de cometre un delicte de maltractaments contra la seva exparella i un delicte de danys i lesions contra l'al·lot de la seva exparella, així com per tinença il·lícita d'armes de foc a Maó.

Els fets van ocórrer dissabte passat en un carrer cèntric de Maó quan l'acusat va començar una agressió contra la seva parella i el seu al·lot, els quals es trobaven circulant en el seu ciclomotor. L'atac provocà diverses lesions a la parella i destrossà els cascos que portaven. Fugí del lloc dels fets quan un transeünt els va cridar perquè aturàs.

Diversos testimonis van reconèixer sense cap dubte el presumpte autor dels fets. Posteriorment i després d'una entrada i escorcoll en el domicili del denunciat, es van localitzar dues armes curtes de foc i dues caixes de munició pertanyents al presumpte autor dels fets. La detenció es va dur a terme dimarts passat, quan agents del grup de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional van establir un dispositiu en els llocs freqüentats pel presumpte responsable dels fets i pogueren localitzar-lo després de diversos dies de cerca sortint d'un domicili. pAllà el van interceptar i detenir, i el posaren a la disposició del jutjat d'Instrucció de Maó, que va decretar presó provisional.

stats