Societat 20/09/2020

La policia atura una botellada en una platja d'Eivissa en què participaven unes cinquanta persones

També han multat quatre establiments del barri de l'Eixample, que està confinat, perquè estaven oberts fora de l'horari permès

Ara Balears
1 min
Imatge de la botellada a la platja d’en Bossa.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa va aturar aquest dissabte vespre una botellada a la Platja d'en Bossa en què participaven unes cinquanta persones. Els agents van identificar els participants i van desallotjar-los, i van posar 43 denúncies per no respectar l'horari de tancament de platges -establert entre les 21 h i 7 h-, vulnerar el màxim possible de persones reunides i consumir alcohol a la via pública.

D'altra banda, els agents de la Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional, va intervenir al voltant de les dues de la matinada la reunió d'unes 25 persones que eren en un local del barri de Sant Pau, no duien mascareta, no respectaven les distàncies i estaven consumint alcohol a la via pública.

L'establiment estava amb les portes obertes i amb quatre persones a l'interior, motiu pel qual també va ser sancionat per no respectar l'horari del tancament. Els agents van identificar les persones allà presents i s'aixecaren les denúncies pertinents. Hi va haver una altra incidència durant la nit: el cos va aixecar diligències judicials contra un conductor que va ser detectat conduint en ziga-zaga. En fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar com a resultat 0,68 i 0,64 mg/l.

Pel que fa a les restriccions extraordinàries pel confinament al barri de l'Eixample, aquesta nit s'ha mantingut la presència policial en punts fixos del barri i s'ha continuat amb la feina de control i informació. En el marc d'aquestes actuacions, s'han detectat quatre establiments oberts fora de l'horari establert, motiu pel qual han estat denunciats.

stats