Societat 11/11/2021

La Policia arresta dos joves per abusar sexualment d'una menor al passeig Marítim de Palma

Els detinguts varen aprofitar que la víctima estava indisposada

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha informat aquest dijous que varen detenir dimecres dematí dos joves d'origen espanyol –un de 18 anys i l'altre menor d'edat– com a presumptes autors d'un delicte d'abús sexual a una menor. Els fets varen tenir lloc el 29 d'octubre cap a les 23.30 h al passeig Marítim de Palma, quan dues joves d'un grup d'al·lotes que estava de festa es varen acostar a la part del port perquè una d'elles es trobava malament i es varen asseure en un banc.

Allà mateix, quatre al·lots que coneixien les menors es varen acostar per oferir ajuda a la jove que es trobava malament i varen aprofitar un moment que l'amiga estava descuidada per allunyar-se amb la menor indisposada. Aleshores la varen dur a una zona oculta per vegetació i dos d'ells en varen abusar sexualment, mentre que els altres dos es varen allunyar sense participar dels fets.

Finalment, tots varen abandonar el lloc dels fets i la menor va demanar ajuda a les seves amigues, les quals varen avisar una patrulla de la Policia Nacional, que es va fer càrrec de la investigació i va auxiliar la menor. La víctima va ser traslladada a un centre mèdic i més tard va acudir a dependències policials per posar una denúncia.

Així, la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (Ufam) va aconseguir identificar el grup de joves i en va detenir dos com a presumptes autors d'un delicte d'abús sexual a una menor d'edat. Els altres dos joves membres del grup també són menors d'edat i varen prestar declaració com a investigats, però no detinguts, per la seva presumpta implicació en els fets.

stats