Les pluges provoquen talls i despreniments a les carreteres d'Eivissa

El Consell ha informat del tancament al trànsit del túnel de l'autovia a l'aeroport i un dels ramals de pujada a Sant Jordi

Les intenses pluges que cauen a Eivissa des d'aquesta nit passada han provocat talls i despreniments a diferents carreteres de l'illa. El Consell d'Eivissa ha informat a través de les xarxes socials del tancament al trànsit del túnel de l'autovia a l'aeroport i un dels ramals de pujada a Sant Jordi.

Així mateix, no es pot circular per la rotonda de Muebles la Fábrica i es desvia el trànsit rodat a Jesús. A més, resta tallat un dels carrils de la carretera de Santa Eulària en direcció a Eivissa. D'altra banda, s'han registrat despreniments a tota la carretera de Santa Eulària, especialment a la zona de Can Nadal, segons ha informat la màxima institució insular.

L'Aemet ha informat que durant aquesta matinada han caigut prop d'un miler de llamps a les Pitiüses. Quant a les dades de precipitacions de les darreres 12 hores, s'han registrat 61 litres de pluja per metre quadrat a l'aeroport d'Eivissa; 44 l/m² a Sant Joan; 34 l/m² a Eivissa i 12 l/m² a Formentera. L'Aemet manté l'alerta taronja a les Pitiüses per risc de ruixats i tempestes que poden ser localment fortes.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF