El batle de Palma es reuneix amb els veïns de l'Arenal per presentar les obres de remodelació de la plaça dels Nins

El projecte de reforma serà finançat amb els fons de la Llei de capitalitat i suposarà una inversió de 200.000 euros 

El batle de Palma, Antoni Noguera, es reuneix aquest dimecres amb els veïns de la Platja de Palma per presentar-los el projecte de remodelació de la plaça dels Nins. Ho fa arran de la denúncia durant les darreres setmanes de la manca d'atenció de Cort pel que fa a les mostres d'incivisme que hi ha en aquesta zona, causades especialment pel turisme de gatera. 

El batle de Palma, Antoni Noguera, presentarà el projecte juntament amb el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila, i l’assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, que explicaran als veïns del barri de l’Arenal el projecte de reordenació de la plaça, adjudicat en junta de govern el 20 de juny passat. 

El  projecte de reforma d'aquesta plaça ha estat redactat per la UTE Amor Llorente, formada per Pablo Amor i Cristina Llorente. Aquesta actuació disposa de 200.000 euros de pressupost que provenen de la Lleu de Capitalitat 2017.

L'Ajuntament de Palma ha recordat que el projecte de la plaça dels Nins va sortir de la iniciativa veïnal. Es va posar en marxa un procés participatiu en què els residents varen manifestar que no volien una plaça separada per un carrer sinó un espai més pacífic, segur per als infants, verd, sostenible i autosuficient. 

Segons Cort, la proposta parteix de dos eixos principals: la reordenació dels perímetres de la plaça i l'alliberament de la zona central per a un aprofitament màxim de la superfície. A més, s’integrarà la zona infantil a la plaça, que inclourà jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda. També s’hi instal·laran un seguit d’elements mòbils que permeten ordenar la plaça, ja que es poden transformar en un banc, un quiosc o un petit escenari.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 16/09/2018

Consultar aquesta edició en PDF