La plaça d'Espanya, l'STEI i l'Obra Cultural s'aixequen amb amenaces

Tres punts de Palma han sofert diferents atacs amb missatges com "Vamos a por vosotros", "Mort OCB", insults i altres pintades

L'obra 'Presos polítics' de Santiago  Sierra, situada a la plaça d'Espanya de Palma, ha estat víctima d'un atac durant la matinada. L'exposició ha aparegut amb algunes fotografies  per terra  fruit d'un atac.

El regidor d'Igualtat,  Aligi Molina, ha penjat aquest dimecres al matí diverses fotografies sobre l'atac que ha destrossat l'obra.

Cal recordar que el PP ja es va oposar a la instal·lació d'aquesta exposició i  Actua  Balears, el partit de  Jorge  Campos, en va exigir la "retirada immediata".

També s'han trobat pintades a l'STEI i al centre de cultura de Palma, que ha aparegut farcit de pintades amenaçants com "Vamos a por vosostros", "Mort OCB" i altres insults. 

Aquesta no és la primera vegada que l'espai de cultura rep un atac d'aquest tipus, ja que fa només dos mesos també va rebre pintades feixistes en referència a la detenció de Puigdemont per part d'Alemanya. 

L'OCB condemna enèrgicament les pintades feixistes a Can Alcover

L'OCB condemna enèrgicament les pintades feixistes a Can Alcover

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF