L'Ajuntament de Palma tanca 27 pistes esportives exteriors per evitar contagis de covid-19

Només es podrà demanar permís per usar les instal·lacions de Son Moix i sempre que es puguin garantir 1,5 metres de distància 

L'Ajuntament de Palma ha ordenat aquest dimarts tancar de manera temporal 27 pistes esportives municipals exteriors per evitar nous contagis de coronavirus. Només es podrà demanar autorització per usar les pistes exteriors de Son Moix i sempre que es puguin garantir 1,5 metres de distància de seguretat, segons ha explicat el Consistori en un comunicat.

La decisió s'ha pres arran de l'actual situació d'increment de la transmissió del virus, que "fa necessàries restriccions" als llocs on hi pot haver més contagis. Cort ha recordat que el Govern ha prohibit la pràctica d'esports de contacte i en els que no es pot garantir la distància de seguretat entre participants.

Així, queden clausurades de manera temporal les pistes de Son Cladera, el Pil·larí, Alexander Fleming, Verge de Lluc, Can Caimari, la Riera, Can Baró, la Fertilizadora (Son Costa), Son Rutlan, Orson Welles, Mare de Déu de la Victòria, Jorge Luis Borges, Can Tarres, Son Perera, Torre d'en Pau, el bosc de la Ribera, Sagrat Cor, Reina Sança de Nàpols, Can Simonet, la Riera EV, Son Ximelis Parc, Aparcament Manacor, Son Oliva, Can Cota i Establiments.

La Conselleria de Salut ha informat aquest dimarts que s'han detectat en un dia 306 casos més de covid-19 a les Balears i que quatre persones han perdut la vida a causa del virus. Així, en total a les Illes hi ha hagut 9.913 persones contagiades des de l'inici de la pandèmia i 255 persones n'han mort.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF