Societat 21/02/2020

Pimem s'uneix a la protesta d'Afedeco i Pimeco contra l'Ajuntament de Palma

Reclamen que es compti amb l'opinió dels empresaris a l'hora de fer canvis en matèria de mobilitat

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaPimem i el seu sector de restauració han anunciat aquest divendres que donen suport al tancament comercial impulsat per Afedeco i Pimeco per protestar contra la falta de previsió de futur davant els canvis en matèria de mobilitat que ha fet l'Ajuntament de Palma. "Entenent que la conversió en zona de vianants dels centres de les ciutats és un fet necessari per lluitar contra el canvi climàtic, és igual de respectable que per dur a terme aquests canvis en la mobilitat comptin amb les aportacions i opinions dels empresaris, ja que aquests també participen activament en el manteniment vital de les ciutats", ha indicat l'entitat en un comunicat.

"És innegable que l'actual pla que du a terme Cort està provocant de manera directa o indirecta el tancament d'establiments del centre de Palma i majors dificultats per als petits i mitjans empresaris", apunten.

Per la seva banda, CAEB també va anunciar aquest dijous que s'adhereix a aquesta iniciativa. Els comerciants de Pimeco i Afedeco han qualificat d'insostenible la situació i reclamen a l'administració pública una ajuda.

"Dijous 27 de febrer els socis de Pimem que així ho considerin oportú se sumaran al tancament comercial com a mostra de suport als seus companys empresaris", ha assenyalat l'entitat.

stats