Societat 21/11/2018

Pimeco acusa l'Ajuntament de Palma de "descuidar els carrers de Ciutat"

Representants de l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca han agranat els carrers més cèntrics de Palma i hi han plantat flors

Ara Balears
2 min
Imatge de la campanya de neteja de Pimeco

PalmaRepresentants de l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) han agranat els carrers més cèntrics de Palma i hi han plantat flors i han simulat la neteja de parets pintades i la reparació de desperfectes en les voreres. "Feim el que hauria de fer Cort", ha declarat la vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo.

Segons ha informat l'agència Efe, Domingo ha assegurat que aquesta campanya "és la nostra manera de protestar enèrgicament i d'exigir a l'Ajuntament de Palma que compleixi les seves obligacions". Els representants de l'associació de comerciants han recorregut el passeig del Born, la plaça de la Reina, el carrer del Conqueridor i la via del Sindicat simulant netejar-ho tot al seu pas.

"Fa dos anys i mig que demanam a Cort que sembri flors a la ciutat, que arregli els desperfectes de les voreres, que solucioni els problemes d'alguns paviments, que netegi la brutícia, però no ens fa ni cas", ha lamentat Domingo. La vicepresidenta de Pimeco s'ha queixat també de "la gran quantitat de robatoris de carteres que es produeixen en moltes àrees del centre de Palma sense que aparegui cap policia local". "Estam desesperats", ha reconegut.

"Palma està molt descuidada, no hi ha manteniment ni seguretat. Dels barris és millor no parlar-ne, el problema és encara major", ha sentenciat la vicepresidenta de Pimeco. Finalment, Domingo s'ha preguntat on són els doblers que Cort hauria de destinar a "tot això" i ha demanat "si realment els usa per a altres necessitats".

En resposta a aquestes queixes, la portaveu de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha deixat clar que el govern municipal no "comparteix per res" aquestes crítiques. "Amb vista a les festes de Nadal s'està arreglant el paviment de la plaça de Cort i s'estan invertint doblers a reparar desperfectes", ha dit.

stats