Els petits podran entrar a la sala d'operacions accelerant

Agents de la Policia Local de Palma han entregat dos cotxes elèctrics amb control remot per la planta d’hospitalització i l’altre a l’Àrea Quirúrgica de Son Espases

La Policia Local de Palma ha fet entrega de dos cotxes elèctrics amb control remot per als infants hospitalitzats a Son Espases. Un es destinarà a la planta d'hospitalització i l'altre a l'àrea quirúrgica i així, els infants, podran entrar accelerant a la sala d'operacions. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reduir l'estrès i l'ansietat dels més petits i de les seves famílies abans d'una prova o una intervenció.

Un dels dos cotxes es destinarà als desplaçaments dels infants hospitalitzats des de l’habitació a la consulta amb l’especialista, a la sala de cures o l'àrea de radiologia. Per motius de seguretat del pacient, l’altre cotxe elèctric estarà situat a l’àrea quirúrgica, ja que no pot entrar i sortir constantment d’aquesta àrea restringida; una vegada que arribi l’infant, pujarà al cotxe i el conduiran cap a la sala d’operacions.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada del director gerent de Son Espases, Josep Pomar, i d’una vintena d’agents de la Policia Local de Palma, ha assistit a l’acte d’entrega d’aquests cotxes elèctrics amb control remot. La consellera s’ha mostrat confiada que aquesta iniciativa influirà positivament en el benestar dels infants. A més, ha recordat que l’Hospital ja ha duit a terme tot un conjunt de projectes per afavorir l’estada dels pacients pediàtrics, com ara la dotació de tauletes a l’UCI Pediàtrica o les decoracions de la sala del TAC infantil, de la sala de cures i de l’Hospital de Dia.
 
Per la seva part, els representants de la Policia Local han manifestat que la donació d’aquests cotxes elèctrics va sorgir de la voluntat de fer un regal als infants ingressats que els resultàs beneficiós. A partir d’una conversa amb el personal d’infermeria i basant-se en la bona acceptació i els bons resultats obtenguts en altres hospitals de l’estat, varen decidir comprar aquests cotxes elèctrics de policia i amb sirenes.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF