Les patronals desconvoquen la vaga del personal de l'aeroport d'Eivissa

Trablisa es compromet a ratificar els acords reconeguts amb l'anterior empresa adjudicatària del servei

La vaga convocada pels treballadors de Trablisa de l'aeroport d'Eivissa ha arribat a la fi. Durant la jornada d'ahir, es va dur a terme una reunió d'urgència entre la Federació de Construcció i Serveis de CCOO de les Illes Balears, el comitè de vaga i la representació patronal de l'empresa Trablisa, que va tenir com a resultat la desconvocatòria de la vaga indefinida, que estava previst que començàs demà.

La desconvocatòria es fonamenta en el compromís de l'empresa de respectar el conveni col·lectiu d'aplicació, inclosa la darrera actualització. Trabilsa ratificarà tots els drets laborals reconeguts amb l'anterior empresa adjudicatària quan provingui de pactes o acords lícits en coneixement de l'adjudicatària.

Miguel Pardo, secretari general de la Federació de Construcció i Serveis de CCOO de les Illes Balears, ha emfatitzat que aquest acord és una nova victòria dels treballadors, a qui agraeix la unitat manifestada entorn de la convocatòria de vaga. De la mateixa manera, Pardo ha agraït, especialment, la mediació d'Isabel Castro, directora general de Treball del Govern de les Illes Balears, amb la finalitat de resoldre el conflicte.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF