Les patronals del comerç es querellaran contra Aligi Molina

Afedeco, Pimeco, PIMEM i CAEB presentaran una demanda contra el regidor per haver acusat de racista el sector

Després de la polèmica del missatge que va publicar el regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina, fa 20 dies, en què acusava la campanya per part sector del comerç de ser racista, les patronals del comerç faran una passa més. Afedeco, Pimeco, PIMEM i CAEB presentaran aquest dijous una querella contra el regidor per les paraules difoses a les xarxes.

Després de demanar la dimissió d'Aligi Molina al batle de Palma, Antoni Noguera, i no rebre la resposta esperada, les patronals han assegurat que no han rebut "cap mena de disculpa" i, per tant, han decidit actuar per "restablir l'honor i la imatge danyada del sector del comerç". "Davant el silenci de les institucions públiques, les patronals de comerç presentarem una acta de conciliació perquè aquesta acció no quedi impune", han assegurat en un comunicat.

Recordem que el regidor Aligi Molina va afirmar, en relació amb la venda ambulant il·legal, "la campanya contra el top manta és simplement una acció racista per construir un boc expiatori". Molina va voler aclarir que " els comerciants haurien de preocupar-se més per la competència que els fan Alibaba i Amazon i les grans empreses en comptes de fixar-se en els venedors il·legals". 

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF