Societat 08/09/2021

El patró de la llanxa que va tenir un accident mortal amb un ferri a Eivissa va donar positiu en alcohol

A més, la Guàrdia Civil l'està investigant per navegar sense llums i fer una maniobra no reglamentària

ARA Balears
1 min
El port d'Eivissa, en una imatge d'arxiu.

PalmaEl patró de l'embarcació que va tenir un accident amb un ferri a Eivissa i que va acabar amb la mort del seu acompanyant ha estat imputat per homicidi imprudent després de donar positiu en alcohol, segons ha informat Europa Press. A més, la Guàrdia Civil l'està investigant per navegar sense llums i fer una maniobra no reglamentària.

L'investigat i el seu acompanyant anaven de nit en una llanxa de petita semirígida quan un vaixell que cobreix la ruta Eivissa-Formentera els va envestir. L'ara investigat va sobreviure, mentre que el seu acompanyant va morir.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, després de prendre declaració a nombrosos testimonis de l'accident, l'anàlisi dels instruments de navegació del ferris i les restes recuperades de l'embarcació d'esbarjo, els investigadors varen arribar a la conclusió que aquesta embarcació no duia els llums de navegació encesos i feia en el moment de la col·lisió una maniobra no reglamentària. Després de l'accident, es varen fer proves d'alcoholèmia als patrons de totes dues embarcacions, i l'investigat va donar positiu.

stats