Societat 26/09/2021

Palma acollirà la vuitena edició de l'esdeveniment gastronòmic Parabere Fòrum 2022

L'acte pretén promoure el talent femení i donarà visibilitat internacional a Mallorca com a destinació culinària

ARA Balears
1 min
Pots amb conserves.

PalmaLa pròxima edició de l'esdeveniment Parabere Fòrum de 2022 tindrà lloc a Palma els dies 6 i 7 de març. Així ho ha anunciat aquest diumenge la directora general de Turisme, Rosana Morillo, al costat del conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, i el batle de Palma, José Hila, durant la clausura de la setena edició del fòrum.

El Govern ha assenyalat que Parabere Fòrum és un esdeveniment anual i de caràcter internacional que reunirà a Palma els líders del pensament en el camp de la gastronomia. El seu objectiu és promoure el talent femení i promocionar la diversitat i la innovació en la gastronomia, l'alimentació, la nutrició i l'agricultura.

L'acte rep la col·laboració de l'Agència d'Estratègia Turística (AETIB), que aportarà 60.000 euros a través d'un conveni de col·laboració amb l'entitat organitzadora en el qual també participen el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma.

Durant els dies que duri la 8a edició del Parabere es duran a terme diferents ponències, taules rodones, conferències i espais de debat en els quals se cercarà conèixer i difondre la perspectiva femenina sobre els principals temes que concerneixen la gastronomia mundial.

L'Executiu ha destacat que acollir aquest esdeveniment a Palma suposarà per a Mallorca, i més concretament per a la seva capital, convertir-se per uns dies en referent gastronòmic en l'àmbit mundial, alhora que dota d'una visibilitat internacional la seva herència gastronòmica i una nova generació femenina de xefs, enòlogues i productores de les Illes.

stats