Societat 21/10/2021

El Palma LGTBI International Choral Festival acollirà tres concerts i una cantada en què participaran set corals

La tercera edició de l'esdeveniment comença aquest dijous i durarà fins dissabte

ARA Balears
1 min
Aquest dijous comença la la tercera edició del Palma LGTBI International Chorus Festival.

PalmaLa tercera edició del Palma LGTBI International Chorus Festival 2021, que acollirà tres concerts i una cantada en què participaran set corals d'arreu d'Espanya i d'Europa, dona el sus aquest dijous i s'allargarà fins dissabte. L'Ajuntament de Palma ha anunciat que a l'esdeveniment hi seran presents Martin Brophy de l'European Queer Choir i Jaume Font, de la Mallorca Gay Men's Chorus.

Aquesta és la tercera edició del festival, però per primera vegada se centralitza a Palma. Arrenca aquest dijous a les 20 h amb un concert al teatre Xesc Forteza. Demà a la mateixa hora i al mateix lloc se'n farà un altre en què participaran els cors restants. Dissabte les Voltes serà l'escenari d'una cantada protagonitzada per les set corals que són presents al festival.

Dues són de Madrid (Voces LGTBI Madrid i Choir +), dues de Barcelona (Barcelona Rainbows Singers –que va ser la primera coral LGTBI de l'Estat– i Barcelona Gay Men's Chorus), una de França (Equinox), una de Polònia (Krakofonia) i l'European Queer Choir, format per cantaires de diferents països europeus, a més de la coral amfitriona, el Mallorca Gai Men'ns Chorus. El seu president, Jaume Font, ha assenyalat que "cantant és possible construir un món on tothom es pugui expressar i manifestar, un món on càpiguen totes les sensibilitats".

La cloenda tindrà lloc dissabte a les 19.30 h al Trui Teatre, un concert en què participaran totes les corals. El director artístic, Joan Láinez, ha revelat una sorpresa final: "Volem tancar aquests dies meravellosos fent partícip el públic. Per això acabarem cantant tots plegats, totes les corals i el públic que ens acompanyarà, la cançó In the name of Love, del grup U2".

stats