Societat 14/03/2020

Els veïns de Palma homenatgen amb aplaudiments des dels balcons els sanitaris que lluiten contra el coronavirus

L'acció commemorativa s'ha duit a terme a totes les zones de l'Estat a les 22 h i s'ha fet viral a les xarxes

Ara Balears
1 min

PalmaNombrosos veïns de Palma s'han sumat a l'homenatge que s'ha duit terme a escala estatal al personal sanitari que lluita per posar fi a l'epidèmia del coronavirus. Amb aplaudiments des dels balcons dels habitatges, la població balear ha volgut retre homenatge a aquest col·lectiu. L'acció commemorativa, que ha tingut una durada d'un minut, s'ha iniciat a les 22 h arreu de tot l'Estat.

Les xarxes socials s'han omplert de vídeos en els quals es pot observar la gent sortint als balcons o terrasses de les cases per aplaudir i agrair l'esforç i dedicació dels sanitaris.

La iniciativa ha sorgit durant aquest dissabte i s'ha expandit per tot l'Estat. L'homenatge s'ha fet viral a les xarxes socials i ha tingut una gran repercussió a diferents zones d'Espanya, i Palma no n'ha estat una excepció i s'ha sumat a la causa.

Minuts abans de l'acció commemorativa, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciava que prenia el control de tot l'Estat per aturar el coronavirus. Sánchez exposava que el decret d'estat d'alarma implica que l'Estat tingui el poder complet i suprimeixi moltes de les competències de les autonomies. "L'autoritat competent a tot el territori serà el govern d'Espanya", assenyalava el president.

stats