Societat 29/01/2020

Palma acull el segon campionat del món de pa amb oli

S'organitza en el marc de la II Fira del pa amb oli, que tindrà lloc al parc de la Feixina del 28 de febrer a l'1 de març

Ara Balears
1 min
Plat típic del pa amb oli.

PalmaPalma acull el segon campionat del món de pa amb oli. La competició, organitzada per AgenciaCom, amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, es du a terme en el marc de la II Fira del pa amb oli, que tindrà lloc al parc de la Feixina del 28 de febrer a l'1 de març. La fira té com a objectiu homenatjar i fomentar un plat tan típic de les Illes, tan senzill i alhora tan elaborat.

Els principals requisits a l'hora de confeccionar el pa amb oli són el pa de pagès i l'oli. A més, serà obligatori servir el pa amb oli en un plat de 20 cm de diàmetre i les llesques de pa no poden ser més grosses que el plat. El jurat del II Campionat del món del pa amb oli estarà format per cuiners i experts gastronòmics de les nostres illes.

El guanyador d''El millor pa amb oli del món' i els finalistes podran vendre el seu pa amb oli a un preu marcat per l'organització durant els tres dies de la Fira del pa amb oli.

stats