El padrí de la nina que morí dins un cotxe reitera que va ser "una distracció"

El pare renuncia a accions legals i la mare demana una indemnització

El padrí de la nina que va morir oblidada en el cotxe el passat 10 d'agost a Manacor ha declarat al jutjat de Manacor i ha recalcat que "la desgràcia va ser conseqüència d'una distracció". Segons va declarar el dia dels fets, aquell matí l'acusat "no va prendre cafè, i es va equivocar de ruta quan, en principi, hauria d'haver duit la nina al centre infantil".

L'acusat ha assegurat que passades les 7 del matí s'aturà a un bar, aparcà el cotxe i, després de prendre el cafè, es dirigí cap a ca seva. Hores després, a les 11.30 hores, acompanyà el fill de la seva parella a fer unes gestions a l'Ajuntament. Abans havia anat a comprar en un comerç proper i a prendre un refresc en un bar. Durant aquest temps, la nina continuava en el cotxe fins a les 14 hores, quan el seu fill li va comentar que la seva parella, la mare del bebè, havia anat a recollir-la a la guarderia i li havien dit que no hi era. Després de sentir això, la primera reacció del padrí va ser dir que l'havia duita al centre. Però poc després va recordar que no va ser així. El padrí ha relatat que un cop s'adonà de la situació, baixà ràpidament al cotxe i es va trobar la nina al mateix lloc on l'havia deixada a les 7.00 hores.

Després de relatar tots els fets succeïts durant el 10 d'agost davant la jutgessa del Jutjat número 1 de Manacor, el padrí ha remarcat que es va tractar d'una desafortunada distracció que tingué com a conseqüència la mort de la seva neta.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF