Societat 05/03/2021

Els pacients ingressats per covid-19 continuen baixant a les Balears

Salut ha detectat 35 casos nous, tots a Mallorca, en les 2.500 proves que ha realitzat

ARA Balears
1 min
Sanitaris de Son Espases durant la pandèmia de coronavirus.

PalmaLa situació dels hospitals de les Balears continua millorant. Segons ha informat la Conselleria de Salut, en aquests moments hi ha 79 persones ingressades a planta, 18 menys de les que hi havia aquest dijous, i a l'UCI n'hi ha 40, una menys que ahir.

A més, han donat l'alta hospitalària a 20 persones i 120 l'han rebuda per part d'Atenció Primària. Pel que fa als sanitaris contagiats, les xifres també baixen i en aquests moments tenen 83 casos sota vigilància, 25 dels quals amb el contagi actiu.

Segons les darreres dades que han aportat, en les darreres 24 hores s'han detectat 35 casos nous (tots a Mallorca) en les 2.500 proves que s'han realitzat, una xifra que suposa una taxa de positivitat de l'1,40%. El nombre de persones que han mort a causa del virus també ha augmentat, ja que s'ha notificat la defunció d'una persona més i la xifra total se situa en 732.

A les residències de la tercera edat continua sense haver-hi cap contagi entre els residents, però sí que hi ha onze professionals contagiats, un menys que ahir. En total, en aquests centres han mort 259 usuaris des de l'inici de la pandèmia.

En el cas de la vacunació, s'han aplicat 80.214 dosis a les Balears i 24.688 persones ja estan immunitzades perquè han rebut les dues dosis de la vacuna contra el coronavirus.

stats