Eivissa fa el millor pa amb oli del món

El restaurant Ca n'Alfredo ha estat el guanyador de la primera edició del campionat

El restaurant eivissenc Ca  n'Alfredo ha estat el guanyador del I Campionat del Món del Pa amb Oli que s'ha disputat aquest dijous migdia al parc de la Feixina, en el marc del Dia de les Illes Balears. La proposta guanyadora ha estat un pa amb oli amb pa de xeixa , escalivada, ou bullit i peix   sec de Formentera .

El restaurant d'Eivissa ha estat el millor del món en la final que ha disputat amb Es Llogaret  de Mallorca, en el primer campionat mundial d'aquesta especialitat gastronòmica balear que té com a base el pa de fogassa i l'oli.

Per part seva, el restaurant Es Llogaret  de Mallorca s'ha convertit en el subcampió del món amb un  pa   amb   oli  de bacallà amb pebrets rostits i salsa de tomàtiga dolça, després d'una disputada fase final en la qual el jurat, format per xefs i experts culinaris, ho ha tingut molt difícil a l'hora de triar el millor.

El guanyador i el subcampió del I Campionat del Món de Pa   amb   Oli  vendran el seu  pa   amb  oli  a 6 euros durant els quatre dies de la  Fira  del  Pa   amb   Oli  que es duu a terme des d'aquest dijous fins al diumenge 3 de març a l a   Feixina .

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF