Publicitat
Publicitat

L'últim invent del 'fast food': pastís de pizzes

Arriba al Canadà un pastís fet a partir de cinc capes de pizza

Els nutricionistes i els departaments de sanitat dels països occidentals amb més problemes d'obesitat no deixen d'insistir en la importància de menjar de forma equilibrada i evitar les grans porcions i l'excés de greix, sal i sucre. Però, tot i les pressions, la indústria de l'alimentació continua innovant per aconseguir productes que cridin l'atenció dels consumidors. L'últim invent: el pastís de pizza.

Fa uns mesos, Pizza Hut va aconseguir un cert èxit amb una pizza que, en cadascuna de les porcions en què es divideix, té una petita hamburguesa. Una autèntica bomba calòrica. L'esforç per trobar plats que atreguin els amants de les sensacions intenses ha portat la branca canadenca de la multinacional Boston Pizza a fer un pas més enllà i crear el pastís de pizza. L'invent, consistent en un pastís fet a partir de cinc capes de pizza, està resultant extremament popular, fins i tot abans d'arribar als restaurants. De fet, va néixer en un concurs popular d'idees per renovar la pizza. La majoria dels clients van optar pel pastís i, com a conseqüència d'això, aquest estiu estarà disponible a tots els restaurants que la multinacional té al Canadà.

El pastís de pizza, ben valorat pels clients de la companyia, ha rebut severes crítiques dels nutricionistes, que alerten de l'excés de calories i greixos d'un menjar que es basa en la multiplicació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF