El grup SEO-Virot organitza dissabte una jornada ornitològica a Palma

El punt de trobada s'instal·larà al passeig marítim del Molinar entre les 10 i les 14 h

El grup SEO-Virot de la Societat Espanyola d'Ornitologia ha organitzat aquest dissabte un esdeveniment a Palma per acostar el món de les aus a tothom. El punt de trobada s'instal·larà al passeig marítim del Molinar, concretament al carrer Vicari Joaquim Fuster, davant dels números 67 a 69, i serà visitable entre les 10 i les 14 h, segons han informat en un comunicat.

"Tothom hi serà benvingut, i molt especialment les famílies que vulguin posar-se en contacte amb aquesta pràctica, una bona manera de contribuir a la conservació d'un medi ambient la qualitat del qual és tan necessària tant per a les aus com per a les persones", assenyala el grup. En el punt de trobada es podran observar algunes aus marines i conèixer les activitats de l'entitat.

L'esdeveniment es du a terme amb motiu del dia de les aus, que tenen un gran "potencial" per connectar la gent amb la natura perquè són "omnipresents", segons apunten. Les Balears són un entorn privilegiat per a l'observació d'aus: estan documentades més de 400 espècies en el medi natural. Descobrir-les, aprendre a identificar-les o gaudir de la seva presència visual i sonora és una activitat enriquidora, segons reivindica el grup.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF