Els opositors aprovats sense plaça s'han concentrat davant la Conselleria per reclamar mesures compensatòries

Els docents demanen tenir prioritat a l'hora de triar les places d'interinitat

Els opositors que han superat totes les parts del procés de l'oposició s'han manifestat davant la Conselleria d'Educació per exigir mesures compensatòries. Demanen, sobretot, tenir prioritat a l'hora de triar les places d'interinitat.

Els 160 docents que estan en aquesta situació es queixen  que  amb l'actual sistema no només no tindran plaça,  sinó  que el seu esforç no tindrà cap tipus de compensació. "Serà com si mai no ens haguéssim  presentat a les oposicions", assenyalen membres de la plataforma.

Posen d'exemple altres comunitats autònomes on sí que els aprovats sense plaça tenen altres beneficis o compensacions. A més, defensen que a la resta dels cossos de l mateix Govern  de les Illes Balears aprovar unes oposicions sí que assegura quedar a les primeres posicions de les borses d'interins.

De moment, afirmam que no han rebut cap resposta de la Conselleria a les seves peticions. En aquest sentit, el conseller d'Educació ha declarat que en els pròxims dies (no ha manifestat quan serà) es reuniran amb tots els afectats per escoltar les seves queixes i intentar arribar a un acord.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF