Societat 08/03/2020

166 persones opositen per cobrir 51 places de metges i infermers

Les proves han tingut lloc simultàniament a Mallorca, Menorca i Eivissa

Ara Balears
1 min
Opositors a diversos cossos del servei de salut de les Illes.

Palma166 examinands han participat en el concurs oposició per cobrir 51 places corresponents a les convocatòries de les categories de facultatiu especialista de l'àea de ginecologia i obstetrícia i infermer de salut mental.

Aquest diumenge han començat els exàmens, que han tingut lloc simultàniament a Mallorca, Menorca i Eivissa. Concretament, les proves de la categoria facultatiu/facultativa especialista en ginecologia i obstetrícia s’han duit a terme a la Facultat de Medicina de l’Hospital Universitari Son Espases a Mallorca, a l’Hospital General Mateu Orfila a Menorca i a Can Misses a Eivissa.

Les proves de la categoria infermer/infermera de salut mental s’han fet als mateixos centres, però a Son Espases s’han desenvolupat a l’Àrea de Docència. En total, s’hi han presentat 166 examinands: 147 a Mallorca, 7 a Menorca i 12 a Eivissa.

Fins ara, el Servei de Salut ja ha enllestit els exàmens d’oposició de 27 categories de personal sanitari i no sanitari per optar a 3.608 places de l’oferta d’ocupació pública, a les quals s’han presentat 20.588 persones candidates. Això significa que el Servei de Salut ja ha desenvolupat el 71% de l’oferta d’ocupació pública prevista des que es varen publicar les primeres convocatòries.

stats