Societat 05/09/2021

Arriba una altra pastera a les Illes amb 23 persones a bord

S'ha vista en aigües de Cabrera al voltant de les cinc de la matinada

ARA Balears
1 min
Una pastera interceptada a les Illes en una imatge d'arxiu.

PalmaHa arribat una altra pastera a les Illes Balears aquesta matinada, entre dissabte i diumenge. En un primer moment l'ha descoberta el Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) i, posteriorment, el Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim han actuat d'ofici i han rescatat les 23 persones que hi havia a bord. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol, es tractava d'un grup tot d'homes que, aparentment, mostraven un bon estat de salut.

Segons s'ha indicat, l'embarcació ha estat albirada en aigües de l'arxipèlag de Cabrera just quan passaven cinc minuts de les cinc de la matinada. Salvament Marítim ha explicat que els tripulants tenien previst arribar a Palma al voltant de les vuit del matí.

La darrera pastera que va arribar a les Illes va ser el dimecres dia primer de setembre. En aquella ocasió, varen ser 16 els migrants que anaven dins l'embarcació. Malauradament, un d'ells va haver de ser atès amb urgència perquè el varen trobar semiinconscient.

stats