Societat 06/08/2018

Nou detinguts per provocar el pànic al metro de València a crits de "som tots pecadors" i "cremarem a l'infern"

Els homes, d'origen alemany i evangelistes, van entrar al vagó i van fer proclames religioses amb un megàfon

Efe
1 min
Captura del vídeo piulat per @subversivos

ValènciaLa Policia Nacional ha detingut nou homes evangelistes d'origen alemany després que fessin entrar en pànic alguns passatgers del metro de València. Els arrestats van fer proclames religioses i crits de "Som tots pecadors", "Morirem" o "Cremarem a l'infern" amb un megàfon.

Els fets van passat la nit de dissabte passat, cap a les 22.45 h, quan un grup va entrar en un vagó de la línia 3 amb una gran creu i repartint pamflets. Durant el discurs, enregistrat pels passatgers, van parlar sobre drogues, alcohol i religió. "Aquest tren és ple de pecat: de drogues i alcohol", crida un dels homes al vídeo, en què se senten crits entre els passatgers. Es veu com surten en estampida quan el metro s'atura, moment en què una jove va resultar ferida lleu. Durant els fets, el comboi va arribar a parar entre les estacions de Xàtiva i Alameda.

Agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets i van identificar i detenir els homes, d'entre 19 i 37 anys, que es van negar a abandonar el comboi en rebre l'ordre dels vigilants de seguretat.

Els nou detinguts han passat a disposició del jutjat de guàrdia de València, segons han informat fonts del cos policial.

stats