La setmana que m'espera
Societat 02/04/2021

“De petita volia ser vedet; m’encantaven les plomes i els lluentons”

Victòria Maldi explica com serà la seva setmana

2 min
Victòria Maldi

PalmaEn general, duc una vida molt tranquil·la i senzilla. No sona gaire emocionant, però és la que m’agrada. Cada dia seguesc una rutina esportiva. Em despert a les 7.30 h, faig un cafè i em pos a entrenar. M’agrada aixecar-me prest i començar així el dia, perquè em dona energia per afrontar-lo. Després d’entrenar, em prepar un bon berenar, normalment una torrada de pa amb oli i tomàtiga, combinada amb alvocat o un ou passat per aigua ... És la menjada del dia que més m’agrada.

Em fa gràcia veure’m ara i comparar-me amb els desitjos que tenia de petita. Un dia, parlant amb la meva amiga Pepa Charro, li contava que volia ser vedet. M’encantaven les plomes i els lluentons. Record que fins i tot ma mare em va fer una disfressa. Està clar que la meva vida és diferent, encara que, gràcies a la meva professió, estic vinculada al món de l’espectacle.

Aquesta setmana la tenc ben ocupada. Tot i que dilluns me’l prendré amb calma perquè és festa, la resta de dies sí que els tenc organitzats. Amb la meva productora estam preparant un vídeo promocional de Llucmajor. Les protagonistes són 12 dones del terme, i dimarts en començarem el rodatge. Dimecres i dijous vaig al plató d’IB3 per enregistrar el programa Jo en sé més que tu en família. Hi seré tot el dia. Normalment començ a les 8.00 h i acab a les 19.00 h. Aquests dies no tenc temps ni d’entrenar. Divendres he d’agafar un vol cap a Alacant, una terra preciosa i acollidora. Durant el cap de setmana m’agrada desconnectar sobretot del món digital. Per fer-ho, m’encanta passejar devora la mar, sempre fora telèfon i amb qualsevol dispositiu mòbil apagat. Els que em volen trobar saben com fer-ho.

Ara també he trobat el plaer a cuinar. És una passió que he descobert amb el confinament. El meu plat estrella és la truita de patata. Fins i tot el xef Santi Taura em va donar l’enhorabona. És un orgull que un cuiner d’aquesta categoria em feliciti. A l’hora de menjar, som molt senzilla. A part de la truita, m’encanta la pasta. Segurament és pel meu vessant italià i la influència de la meva padrina. També em fascina el bullit i la sopeta. A ca nostra se’n menja sempre, fins i tot a l’estiu; amb una calorada de 40 graus, menjam sopa una vegada a la setmana.

La música és una part molt important de la meva vida i sempre he admirat Michael Jackson. Quan va treure Thriller estava enamorada d’ell, de la seva música, màgia i manera d’actuar. És un dels grans genis de la història de la música pop. El gènere que no m’agrada gens és el reggaeton. Em sap greu, però per mi no és música. Supòs que molts m’odiaran per aquestes paraules, però és que és superior a mi. Pel que fa al cinema, m’encanta el gènere de thriller psicològic, les pel·lícules de por, però no les de sang gratuïta, a no ser que siguin de Quentin Tarantino.

stats