Societat 05/06/2021

Un nin de deu anys, ferit molt greu després de caure d'un segon pis d'un hotel de Cala Millor

El menor està ingressat a l'hospital de Son Espases

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061 a les portes de Son Espases.

PalmaUn nin alemany de 10 anys es troba en estat molt greu després d'haver caigut des d'un segon pis de l'hotel Badia Gran, a Cala Millor. El menor va patir un traumatisme cranioencefàlic greu a causa de la caiguda, que va ser a les 20.25 h de divendres, segons ha informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU 061) aquest dissabte.

Una unitat de suport vital bàsic i una altra d'avançada es varen traslladar al lloc dels fets per atendre el menor, que era a l'illa de vacances amb la família. Els sanitaris varen activar el codi per trauma greu pediàtric i el nin va ser traslladat en ambulància fins a Son Espases, on es troba ingressat, segons ha informat Europa Press.

Cal recordar que aquesta mateixa setmana la Policia Nacional va informar d'una parella de turistes que havia caigut d'un quart pis de l'hotel on s'allotjaven, però poc després els investigadors sospesaren com a hipòtesi que ell va empènyer la jove i després es va tirar. Si es confirmàs que és un cas de violència de gènere, aquest seria el segon crim masclista de l'any a les Balears.

stats