Les negociacions avancen, però la vaga de l'EMT continua aquest dimarts

El comitè i la direcció de l'empresa acosten posicions, però no han arribat a cap acord

La vaga indefinida dels conductors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma continua aquest dimarts després d'una jornada de negociacions amb la Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament. Tot i que, segon fonts de Cort, durant les reunions d'aquest dilluns les dues parts han acostat posicions, des del comitè de vaga de l'EMT asseguren que la proposta del Consistori no és suficient i mantenen activa la vaga indefinida.

Des de l'Ajuntament han assenyalat que, "tenint en compte que s'ha arribat a un 50% d'acord, el més comprensible hauria estat desconvocar l'aturada", i han criticat que el comitè de vaga de l'EMT la mantingui activa.

Més d'un centenar de xòfers de l'EMT es manifesten a Cort el primer dia de vaga indefinida

Això no obstant, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, s'ha mostrat "optimista" i espera que durant la jornada d'aquest dimarts la vaga es doni per finalitzada. "Hem fet plantejaments de futur. Esper i confii en el sentit comú i que demà ho vegin com una solució; no podem menysprear tampoc l'impacte econòmic d'algunes mesures que plantegen", ha sentenciat Dalmau.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF